Page 1 of 1

MT4 to FT4 indicator converter doesnt work

Posted: Mon Dec 30, 2019 9:42 pm
by jajoe
Ive tried converting several indicators from .mq4 files to work with FT4 and always get an error. Either says there was an error when trying to convert or on others it will say it is having trouble uploading and to check my internet connection. It is not my internet connection because it only does it on certain indicators i try and convert.

Does the indicator convertor work???

Re: MT4 to FT4 indicator converter doesnt work

Posted: Wed Jan 08, 2020 4:51 am
by dinesuni
Is it possible to upload MT4 indicators with EX4 file extensions to FT4?

Re: MT4 to FT4 indicator converter doesnt work

Posted: Fri Feb 07, 2020 5:17 am
by FX Helper
Hello,

No, sorry, only indicators with .mq4 extension can be converted to the Forex Tester 4 format using the built-in converter.