Crosshairs ruler doesn't work in TDI indicator window

Bug reports and errors in the program
Message
Author
MikeT
Posts: 62
Joined: Fri May 03, 2019 11:53 pm

Crosshairs ruler doesn't work in TDI indicator window

#1 Postby MikeT » Tue Jun 18, 2019 7:32 pm

Hello FXT4 Team,
When click-dragging using the crosshairs to measure within a secondary indicator window, such as TDI or ATR, the ruler does not show the distance in points or whatever the relevant measurement is.
The crosshair ruler stays in pips/bars mode, rather than switching to a measure that makes sense for TDI, etc.
Thank you for any help,
Mike

FX Helper
Posts: 1311
Joined: Mon Apr 01, 2013 3:55 am

Re: Crosshairs ruler doesn't work in TDI indicator window

#2 Postby FX Helper » Wed Jun 19, 2019 7:02 am

Hello,

It is not a bug, the crosshair pointer always shows the same information in the main window and oscillator window.

MikeT
Posts: 62
Joined: Fri May 03, 2019 11:53 pm

Re: Crosshairs ruler doesn't work in TDI indicator window

#3 Postby MikeT » Mon Jun 24, 2019 11:42 pm

Understood.However, please consider updating the click and drag function of the cross-hairs. When you are in the TDI window, or similar sub window, the ruler should show the measurement of that window (points/%/etc.), not the pip difference which is irrelevant in the sub-indicator windows.
This feature would be very useful because there are multiple trading strategies which depend on the distance of an indicator in the sub-window such as RSI from the Fixed 50 lines, etc. If we could quickly drag the cross-hairs to confirm a move is within the acceptable range, that would be very helpful.
Thanks


Return to “Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests