Convert MT4 Indicators to FT3

Indicators coded by community members
Message
Author
cwtan
Posts: 1
Joined: Sun Dec 24, 2017 7:43 am

Convert MT4 Indicators to FT3

#1 Postby cwtan » Sun Dec 24, 2017 7:53 am

Hello,

My first post here. Just bought Forex Tester 3. I have indicators that I would like to port from MT4. Could you link me up with a coder, please?

Thanks

Stonev
Posts: 204
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#2 Postby Stonev » Mon Dec 25, 2017 9:35 am

Hello
i can help you with indicators converting

Alexey
Coding & Converting

Sylvannoel
Posts: 1
Joined: Sun Dec 31, 2017 1:03 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#3 Postby Sylvannoel » Sun Dec 31, 2017 1:07 pm

Hi alexey

Do you have some already converted? Or is there a process you can show me? I don't wanna make you do the work, I'm willing to do it. Namely I'm looking for a few Steve Mauro indis

- daily/weekly hi lo bands
- mm sessions
- support/res indicator I have
- auto trendlines indicator

And that's all. Please lemme know what can be done

- Sylvan

bedwardes
Posts: 1
Joined: Thu Mar 22, 2018 2:08 am

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#4 Postby bedwardes » Thu Mar 22, 2018 2:13 am

Hi Alexey,

Not sure if able, but I would like a .mq4 indicator converted for FT3. Are you able to help?

Stonev
Posts: 204
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#5 Postby Stonev » Thu Mar 22, 2018 3:13 am

Hello
yes, i can help
please see PM

Alexey
Coding & Converting

tkhiami
Posts: 2
Joined: Sat Jun 30, 2018 8:45 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#6 Postby tkhiami » Sun Jul 08, 2018 7:58 am

Hi Alexey,
I am looking for the same thing converting the .mq4 channel automated indicator to .dll to be able to load it into the forex tester, if you can help please let me know.

Tony

Elena1
Posts: 18
Joined: Wed Jun 12, 2019 4:37 am

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#7 Postby Elena1 » Thu Sep 26, 2019 11:36 am

Hi,
I can help you to convert the files for Forex Tester.
Contact me via 4xdev.team@gmail.com

Elena

bashirianhellen
Posts: 1
Joined: Fri Dec 27, 2019 9:15 pm

#8 Postby bashirianhellen » Sat Dec 28, 2019 1:08 am

Wow, Amazing...! :) :) :)

iar69822
Posts: 1
Joined: Tue Jun 23, 2020 12:55 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#9 Postby iar69822 » Tue Jun 23, 2020 1:10 pm

The Forex Tester already converts any indicator to be used on the software. Add indicator, add a new indicator, load you MT4 indicator and done.

Be aware of 4xdev.team@gmail.com. Forex Tester offers a discount when you buy it to build an indicator or ea or wahterver with 4xdev Team. When you ask for a quote, they send you the quote, but when yoi say I have a code discount, the price is not that. Therefore, if you say you have a discount since the beginning, they increase the quote and if you say before, they increase the quote. SO, there is no discount.


Return to “Indicators”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests