Convert MT4 Indicators to FT3

Indicators coded by community members
Message
Author
cwtan
Posts: 1
Joined: Sun Dec 24, 2017 7:43 am

Convert MT4 Indicators to FT3

#1 Postby cwtan » Sun Dec 24, 2017 7:53 am

Hello,

My first post here. Just bought Forex Tester 3. I have indicators that I would like to port from MT4. Could you link me up with a coder, please?

Thanks

Stonev
Posts: 201
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#2 Postby Stonev » Mon Dec 25, 2017 9:35 am

Hello
i can help you with indicators converting

Alexey
Coding & Converting

Sylvannoel
Posts: 1
Joined: Sun Dec 31, 2017 1:03 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#3 Postby Sylvannoel » Sun Dec 31, 2017 1:07 pm

Hi alexey

Do you have some already converted? Or is there a process you can show me? I don't wanna make you do the work, I'm willing to do it. Namely I'm looking for a few Steve Mauro indis

- daily/weekly hi lo bands
- mm sessions
- support/res indicator I have
- auto trendlines indicator

And that's all. Please lemme know what can be done

- Sylvan

bedwardes
Posts: 1
Joined: Thu Mar 22, 2018 2:08 am

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#4 Postby bedwardes » Thu Mar 22, 2018 2:13 am

Hi Alexey,

Not sure if able, but I would like a .mq4 indicator converted for FT3. Are you able to help?

Stonev
Posts: 201
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#5 Postby Stonev » Thu Mar 22, 2018 3:13 am

Hello
yes, i can help
please see PM

Alexey
Coding & Converting

tkhiami
Posts: 2
Joined: Sat Jun 30, 2018 8:45 pm

Re: Convert MT4 Indicators to FT3

#6 Postby tkhiami » Sun Jul 08, 2018 7:58 am

Hi Alexey,
I am looking for the same thing converting the .mq4 channel automated indicator to .dll to be able to load it into the forex tester, if you can help please let me know.

Tony


Return to “Indicators”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests