Indicator in .EX4 format to FT3

Indicators coded by community members
Message
Author
adub206
Posts: 1
Joined: Sat Dec 01, 2018 10:16 pm

Indicator in .EX4 format to FT3

#1 Postby adub206 » Sun Dec 09, 2018 11:09 pm

Hello,

Can someone please convert a buy/sell indicator I have in .EX4 format to one I can use in FT3?
Let me know and I will send it over!

Thank you!

Stonev
Posts: 204
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Indicator in .EX4 format to FT3

#2 Postby Stonev » Mon Dec 10, 2018 10:40 am

Hello
I can help you

Stonev@yandex.ru
Alexey
Coding & Converting

Onyx
Posts: 1
Joined: Mon Nov 05, 2018 9:33 am

Re: Indicator in .EX4 format to FT3

#3 Postby Onyx » Sat Apr 20, 2019 6:55 pm

Alexey,

Can you help me do the same, converting an indicator in .EX4 format to FT3 please?

Onyx...

Stonev
Posts: 204
Joined: Thu Jan 28, 2010 2:20 pm

Re: Indicator in .EX4 format to FT3

#4 Postby Stonev » Mon Apr 22, 2019 6:06 am

Hello
could you send indicator file by e-mail?

Stonev@yandex.ru
Alexey
Coding & Converting

mirko
Posts: 3
Joined: Sat Jul 06, 2019 10:42 pm

Re: Indicator in .EX4 format to FT3

#5 Postby mirko » Sat Jul 06, 2019 10:45 pm

Hi

Could you please help me convert ex4 format indicator to FT4?

Thank you


Return to “Indicators”

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests